Sivut

08/03/2013

Shit happens but life goes on



"Don't be afraid to rock the boat.
 If someone falls out, 
then they weren't meant to be in your boat"


Mä olen parantumaton optimisti, enkä ole koskaan jäänyt sängynpohjalle säälimään itseäni. Ainakaan päivää paria pidempään. Jatkan siis maailmanvalloitusta tästä eteenpäin yksinäni ja jos joku kuvitteli, että mulla olisi vaikeuksia keksiä uutta suunnitelmaa, ei se henkilö tunne mua yhtään. Rakastan suunnitelmia, varsinkin jos ne liittyy jollain tapaa matkustamiseen. Reissaaminen ja sen suunnittelu on mitä parhaimpia keinoja välttää masentuminen ja parantua henkisistä sydänsairauksista. Tämän enempää en aio tarjota sosiaalipornoa, vaikka sillä mässäileminen on mitä ihaninta.

Mulla ei ole ollut pitkään aikaan mitään hajua miksi haluan isona (eikä sen puoleen halua kasvaa aikuiseksi), mutta sentään jonkinlainen suunta mihin edetä. Pari päivää sitten se oli Los Angeles ja pieni reissu ennen sitä. Nyt ei ole sitäkään, joten kaksi päivää on mennyt aika sumussa miettien mitäs tässä nyt sitten tekisi. Kotona masentuminen ja asioiden murehtiminen ei kuitenkaan mitään auta ja niiden hyvien ystävien avulla, jotka ovat olleet tukena (kiitos vaan ihanat, tiedätte ketkä <3) olenkin jo aikalailla päässyt takaisin tolpilleni.

Tilannehan on mitä loistavin lähteä matkalle. Mulla ei ole kämppää, koska annoin sen viime syksynä pois. Kissat on edelleen rakastettuina siskon luona (vaikka ikävä niitä onkin) ja mulla ikuinen matkakuume. Tällä hetkellä muutenkin olo on, että kauas on päästävä ja mielellään ei lähellekään Jenkkilää. Työsopparikin päättyy sopivasti huhtikuussa ja työtä riittää taas sitten kesäksi. Minne siis lähtisi?

Ei tähän ollut kuin yksi vastaus, Asia, we meet again! ;) Mulla on aina ollut unelmia ja asioita, joita haluan saavuttaa elämässäni ja nyt taitaa ainakin yksi olla TOP10 listassa ruksittavissa. Vielä kun kysyin haluaisiko veli mukaan, niin ei tarvinnut kahdesti kysyä. Me lähdetään Nepaliin ja mikäli olosuhteet suo, valloitamme Mount Everesting Base Campin vielä huhtikuun aikana! Salilla ja juoksumatolla rehkiminen ei ole siis ollut turhaa vaikken bikinikuntoa pääsekään esittelemään ihan heti, ellemme rankan trekin jälkeen ehdi Goalle vähän nautiskelemaan ihan lomailustakin :D

No comments:

Post a Comment