Sivut

15/10/2012

LA time

Los Angeles. Taivaalla ei näy pilvenhattaraakaan ja lämpötilakin huitelee kolmenkympin tienoilla. Supermarketissa huomaat juttelevasi satunnaisen ostoksilla olevan papan kanssa, kassaneidin kanssa ja kahvilan ulkopuolella pupuaan ulkoiluttavan rouvan kanssa. Talojen pihat on täynnä hautakiviä, kurpitsoja, giljotiineja ja variksenpelättimiä, vaikka Halloween on vasta 31. lokakuuta. Huomaat pystyttäneesi eläinten ulkoilutusfirman päivässä ja saaneesi jo muutaman vastauksen.

Vaihdoimme juuri majapaikkaamme ja rinkkamme ovat asettuneet Brentwoodiin, Skyn isän ystävän luokse jota hän (Skyn isä) ei ole nähnyt 40 vuoteen. Asunto on pieni ja melko nuhjuinen, joten me nukumme kahdella eri sohvalla. Omani on tuhnuinen vanha tumman vihreä(hkö) nahkasohva, mutta varsin mukava nukkua. Olen ennestäänkin intohimoinen sohvalla nukkuja, joten se ei tuota mulle ongelmia. Asunnon pienuuden vuoksi toivon, että meidän eteen osuu jonkinlainen asumisratkaisu pian. Minty on kuitenkin luvannut meille katon pään päälle viikoksi kahdeksi, joten katsotaan miten pärjätään :D

Olen jo ehtinyt kokeilla Inn-N-Outin ja pettynyt. Johtuen varmasti siitä, että tilaamani double double burgerin sijasta sain perus mäkkärin juustohampparia muistuttavan lätyn. Tietysti setti oli otettu drive inistä, joten emme olleet enää paikan päällä, kun huomasimme mokan. Ranskiksetkin oli aika nahkeita, joten mäkkärin raneille ei ole vieläkään löytynyt voittajaa. Vesi maistuu täällä ihan uimahallille ja olen jo ehtinyt moneen kertaan kirota sitä faktaa ettei mulla ole ajokorttia. 

Mitähän tästä oikein tulee.

4 comments:

  1. Anonymous10/16/2012

    Losissa kyllä itse olen tyytynyt pulloveteen. Niitä saa isoja pöniköitä kaupasta muutamalla taalalla.

    ReplyDelete
  2. Pullovesi tulee testattua tänään, ei tota kraanavettä halua juoda. Tulee väkisinkin mieleen, että populaatiota yritetään karsia täällä hanavedellä.

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/08/2012

    Osta Brita-vesi filtteri! Asuin itse Santa Barbarassa monta vuotta ja siellä vesi on vielä paskempaa ku Losissa. Brita-filtteri vesikannu pleastaa. Paljon halvempaa ku vesipullojen ostelu.

    Terv. Kaliforniassa 7 vuotta asustellu

    ReplyDelete
  4. Tulee varmasti hankittua, mikäli saamme tänne juurrutettua itsemme. Itseasiassa toisessa majapaikassa onkin jonkinlainen filtteri suoraan hanassa, mulla meni vaan hetki tajuta, että se pitää erikseen laittaa päälle :D

    ReplyDelete