Sivut

08/03/2016

Hei oikeesti vähän rajaa


Kyllähän kaikki ovat kuulleet Justiinasta, jonka häälahjatoiveena oli vähintään 200 euron lahjoitus häämatkaa varten? Toivon edelleen, että kyseessä oli vain kekseliäs trolli, eikä todellinen henkilö omassa mielikuvitusmaailmassaan. Vähänkö olisi kätevää järjestää häät pelkästään vieraiden kustannuksella! Kummalista, että (jos nämä edes ovat todellinen hääpari) kyseinen temppu ei mennyt vieraille läpi ja hääparin vieraslista kutistui sen verran, että häämatka taitaa sijoittua korkeintaan Tukholmaan. Mutta onneksi bridezillan ei tarvitse sentään kestitä sitä "roskasakkia" joka ei suostunut lahjoittamaan kahta kohtuullista saturaista.

Meillä on onneksi ratkaisu tällaiselle luokkaerottelulle varallisuuden mukaan ja kutsujen mukana meni toive saada mahdollisimman monta ystävää ja sukulaista paikalle, ilman hintalappua. Häälahjat eivät ole meillä mielessä juhlat järjestäessämme ja etenkin Suomesta matkaavat joutuvat kustantamaan reissunsa meidän häihin. Onneksi matka ei ole selvästikään ollut monelle kynnyskysymys, sillä tämän päivän tsekkauksen perusteella, meidän häihin on tullut jo 61 varmaa ja virallista ilmoittautumista! Näistä 27 on Suomesta tulevia ja lentoliputkin ostaneita. Yli kolmasosa kutsutuista on siis jo ilmoittautunut, vaikka ilmoittautumisaikaa on kesäkuuhun saakka!

No mutta hei, onhan mullakin ollut omat Bridezilla hetkeni. Sain hirveän stressin aikaiseksi katsellessani kuvia hotellin juhlatiloista. Nimittäin niitä on selvästi kaksi, sillä esimerkkikuvissa on kahden erityyppisen tilan kuvia. Etenkin lattioissa on iso ero. Juu luit oikein, lattioissa. Toinen on juuri sopivan huomaamaton, herättää lähinnä positiivisia tunteita miettiessäni koristeluihin käytettäviä värejä. Se toinen sitten taas on jotain aivan muuta kuin silmiäni hivelevä. Valkoisia ja violetteja palloja täynnä oleva kokolattiamatto(?) sekä violettivoittoinen sisustus. Siis hyi yök. Kuvioidut matot on muutenkin aika nounou silmääni, mutta vielä väritys... Käskin laittaa tietysti heti sähköpostia, että kumpi näistä tiloista nyt tulee olemaan meidän juhlatila ja jännityksellä odottelen vastausta. Saattaa vähän nakertaa alkaa miettimään koristeiden (eli kukkien) värejä tämän räikeän maton kaveriksi. En edes pidä violetista. Mua oikeasti vähän nolottaa olla tästä asiasta niin ärtynyt :D


Tämä kuva kertoo hyvin yleisestä fiiliksestä häiden järjestelyiden suhteen. Kaikki maksaa ihan hirveästi ja vaikka varmasti saamme järjestettyä ihanat häät, joudumme budjetin varjolla miettimään vähän halvempiakin ratkaisuja ja säästämään joissakin asioissa. Sen takia iloitsen ihan sietämättömän paljon, kun onni potkii yllättävillä tavoilla. Osallistuin nimittäin joku aika sitten Makea hääblogissa järjestettyihin arvontoihin ajatuksella, että mun onnettomalla tuurilla mitään voiteta. Muistan joskus laittaneeni pikkuveljeni (jota kutsuimme Hannu Hanheksi) ostamaan arpalipukkeita, että edes joskus voittaisin. Nyt on varmasti maan ja kuun asento niksahtanut sijoiltaan, sillä tänään odotti sähköpostissa viesti, että voitin kuvauslahjakortin DMK Photographylle. Ihan mielettömän ihana voitto ja tämän takia rikoin nyt blogihiljaisuuden. Ihan järkyttävä koulustressi on saanut mut kaikkea muuta kuin häämielelle, joten tämä ihana hääylläri veti suupielet niin korkeelle, että saan varmaan pari ryppyä lisää. Niiden ziljoonan lisäksi jota työharjoittelu ja opinnäytetyö on tässä kevään aikana aiheuttanut.

Huomenna. 4 kuukautta häihin!

No comments:

Post a Comment