Sivut

14/11/2012

Life is like a...











Scandinavian Deli sopii niille, joilla on kova ikävä kotikontujen makuja, muttei todellakaan tyhjätaskuisille. Vai kelpaisko perus JuhlaMoska hintaan 17 dollaria? Ihan käsittämätöntä! Samaan hintaan olisin saanut ison potan apinoiden poimimaa vihreää teetä erikoiskaupasta. Fazerin suklaalevy kuitenkin lähti kaupasta mukaan ja siitäkin sai pulittaa 5,35 $eteliä.

Ajettiin Jeremyn kanssa Mulholland Driven läpi, käytiin moikkaamassa hänen suloista koiruliaan, käveltiin Universal Studioiden ulkopuolella (jätettiin toiselle kertaa itse studiot, sillä Sky haluaa myös nähdä ne!) ja löysin itselleni viikset Lushista Movemberin kunniaksi. Bongasin samalla myös Lucy Liun ja George Clooneyn kämpät ja päivän kruunasi piipahdus Crumbsissa. Pahoittelen, olen täydellisen addiktoitunut ja vielä on liian monta makua maisteltavaksi etten enää mainitsisi kyseistä cupcake taivasta.

Viimeiseksi vielä kuva-arvoitus, mistä tuttu? Kyseinen aarre löytyi Jeremyn kotoa (ja on muuten ihan ihka alkuperäinen eikä mistään krääsäkaupasta ostettu :D). Palkintona kymmenenpistettä ja virtuaalinen papukaijamerkki.


2 comments:

  1. Anonymous11/14/2012

    Oisko sekaisin Marista -dogi? ;> (Haluun kovasti sun virtuaalisen papukaijamerkkis!)
    -Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. On! Papukaijamerkki on virtuaalisesti nyt kiinnitetty paidanrinnukseesi ;)

      Delete