Sivut

15/09/2012

Aurinkoa suonensisäisesti, kiitos!

Ei varmaan vois olla enemmän masentunut, varsinkin kun jäljellä on enää 2 kokonaista päivää reissuun ja istun sohvalla kanyyli kädessä :D Tiistaina kohoaa peltilehmä kohti korkeuksia suuntanaan Los Angeles, mutta sitä ennen täällä kotona on kova kamppailu tervehtymisen toivossa. Sormet ja varpaat ristissä toivon, ettei tarvitse potea jossakin puoliviidakossa samaan aikaan dengue kuumeen ja malarian kanssa. Sky on jo kerran dengue kuumeen kärsinyt, joten hänen paranee vältellä uusia tartuntoja.

Tarkoituksena on siis lentää suoraan Los Angelesista Costa Ricaan, josta jatkamme matkaamme Nicaraguaan ja pyörähdämme ehkä Panamassakin. Itseasiassa turha sitä on sanoa minne menee, suunnitelmat muuttuvat kuitenkin matkan varrella kun paluulippua ei ole, ja aikataulukin venyy tarvittaessa. Jossain vaiheessa olis tarkoitus kyllä päästä takaisin Losiin, etsiä sieltä jonkinlainen kämppä ja sitä ennen bunkata vapaaehtoisten (eli ystäväparkojen) nurkissa. Työt olis myös ihan jees, ainakin Sky on kykenevä jopa laillisesti siellä työskentelemään. Oma kohtaloni on vielä avoin, yritän haistella itselleni mahdollisuuksia kevättä varten jolloin olisimme palaamassa Losiin.

Huomenna pitäisi luovuttaa kämppä, joten vissiin pitäisi siivota ja samalla pakata rinkka lähtökuosiin. Ikävä tulee varsinkin kahta karvakauhistusta, ei tosin niiden karvoja. Onneksi sisko on kuitenkin luvannut muistaa ripotella kupin pohjalle ruokaa aina sen kiiltäessä tyhjyyttään ja oman nenätuntemuksensa mukaan siivota namilaatikonkin. 

Osittain tästä tulee matkablogi, mutta osittain myös lievää päiväkirjan tynkää siitä kuinka lähdetään maailmalle ilman mitään varmuutta mistään (paitsi, että jouluna pääsee äidin lihapatojen ääreen). Ja ei, en ole rikas, joten lompakon pohjassa on reikä hyvinkin nopeasti ellei Losista löydy töitä ;) 

Tänään juuri eräs tuttuni Losista postasi facebookkiin seinälleni, että alappas tulla nauttimaan näistä 40 asteen lämmöistä. OI KYLLÄ KIITOS! Mulla vaan tennarinpohjat vilkkuu kun jätän tän harmaan, sateisen, kylmän ja iljettävästi talvelta haiskahtavan Suomen maan taakseni.

Zau.

No comments:

Post a Comment