Sivut

02/10/2015

Talvikriisi

Aamulla kun heräsin ihmettelin, että kuinka voi olla jo näin järkyttävän pimeää. Tosiaan eilen alkoi lokakuu ja talvea kohti valitettavasti taas mennään. Talvi on ehdottomasti ikävin vuodenaika, koska inhoan kylmyyttä ja pimeyttä. Olenkin jo viimeisen kuukauden hipsinyt kotona villasukat jalassa (tosin kyllä kelpaa äidin kutomissa hipsiäkin!).  

Voi kun voisikin vaan kääriytyä tällaiseksi kevääseen saakka..

Kriiseilen jo valmiiksi siitä, kuinka selviydyn talvesta ja olenkin jo kerännyt itselleni melko kattavan vilttikokoelman. Jos olisi mahdollisuus valita, olisi tämä se hetki kun lähtisin pidemmäksi ajaksi jonnekin lämpimään.

Tein aiemmin viikolla mahtavia fb- kirppislöytöjä ja tänään kotiutin uuden ihanan Everestin punaisen talvitakin. Varastosta löytyy entuudestaan samanlainen valkoinen, joka tosin on niin likainen, ettei sitä saa edes pesemällä siistiksi. Varustautuminen check!

Meinasin jo sushilla käydessäni postata tämän, mutta itsekritiikki esti. Eihän itsestään voi julkaista noloja kuvia. Mutta piristetään iltaa ja laitetaan sitten kuitenkin. Näin käy kun pyytää veljeä ottamaan "kivan kuvan". Kiitti zoomauksesta ;)


No comments:

Post a Comment