Sivut

29/10/2015

Hääkrapula


Kuva: Pinterest

Tiedän, että joillekin häiden järjestely on asia, jota on odotettu pikku tytöstä pitäen. Joillakin on järjestelyt jopa hiottu kukkien valintaa myöten valmiiksi ennen kuin on edes sitä tulevaa aviomiestä löydetty. Itsekin olin aluksi ihan superinnoissani häistä ja vaaleanpunaisten lasien läpi innoissani selasin hääblogeja, hääsivustoja ja pinterestiä inspiraation toivossa. Mekkojakin lähdin sovittelemaan innosta ja jännityksestä puhkuen, varmana että löydän sen oikean tuosta noin vain.

Sitten se hääkrapula iski. Liian paljon hääaiheista hölinää liian lyhyessä ajassa. Ahdistaa, kun kaikki on niin kallista ja joka vaihtoehtoja kaikkeen on tsiljoonia. Olen enemmän sekaisin siitä mitä haluan, kuin mitä olin ennen kaikkea tätä hössötystä. Haluaisin vain naimisiin ja toivon, että ne juhlat järjestyisi sitten ihan itsestään ;). Onkin yllättävää, että M on se joka aina sanoo, että maksaa mitä maksaa, kerranhan vaan mennään naimisiin ja saadaan tällaiset juhlat järjestettyä. M myös on oikeastaan hoitanut tähän mennessä kaiken mitä tulee järjestelyihin, kun itse olen vaan stressaillut hääpuvustani :D Eikös tulevan morsiamen pitäisi olla se joka kanniskelee miehen eteen vaihtoehtoja kaiken maailman pienistä tilpehööreistä? No meillä se ei menekään näin.

Ehkä tämä helpottaa pian? Olen tietoisesti pitänyt taukoa bloggailustakin, että ei tulisi hääaiheesta väännettyä ja päätä vaivattua. Pitää vielä siis sanoa, että olen ihan oikeasti innoissani menossa naimisiin, mutta kaikki se hössötys aiheen ympärillä just nyt ärsyttää. 

Tällä hetkellä vaivaan päätäni sillä, että ryhdynkö Sats Elixian (miten tuo nyt kirjoitetaan nykyään) jäseneksi vai en. Olen aina ollut säännöllisen epäsäännöllinen urheilija ja kaipaisin nyt todella jotain ryhtiliikettä sekä energiaa elämään. En ole yhtään talvi- ihminen ja ulkolenkkeilyt taas ilmojen kylmetessä jäävät. Keväällä taas vaivaa allergia juuri ennen kun pitäisi saada "löysät pois" häitä varten. Sain toki heidän ns. "perustarjouksen", mutta silti epäilyttää. Listasin vähän miinuksia ja plussia.

- Todella kallis opiskelijabudjetille (ja myös hääbudjetille :D)
- Sitoutuminen vuodeksi jos haluaa edullisemman hinnan
- Jos loppuu innostus, niin se olisi sama kun repisi seteleitä palasiksi
- Iltatunnit on todella täynnä

+ Monipuolista liikuntaa kohtuullisen lähellä
+ Treenikaveri jo jäsenenä motivoimassa ;)
+ M lupasin kustantaa puolet kuukausimaksusta (for real :D!)
 (- tosin edelleen jos innostus loppuu niin revin kummankin seteleitä palasiksi)
+ Useita vaihtoehtoja lähipaikkoina
+ Kaksi Pt- ohjausta (olen kyllä kuullut ettei ole mitenkään superhyviä, mutta..)
+ Liha liikkuu 

Ensi viikkoon vielä pohdiskelen asiaa ja päätän asiasta.

2 comments:

  1. Hää-ähky, se tulee varmaan nykyaikana, kun on niiin paljon vaihtoehtoja! Kuntosalikortti on kyllä kätevä ja pistää ihmisen käymään salilla. Itse käyn kodin lähellä olevassa Easyfitissä, joka on 29,9e /kk. Saa työn kautta vielä kympin alen kuukaudessa, joten ei paha hinta. Ihanaa viikonloppua <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivon tosiaan, että motivaatio pysyy yllä kuntosalikortin kanssa, ahdistaa rahanmeno :D Ja hetkellinen hää-ähky alkaa taas hiljalleen hellittää onneksi ;) Samoin ihanaa viikonloppua (vaikka onkin jo sunnuntai)! <3

      Delete